Giggs nője volt fél évig a Big Brother-sztár

2011.05.24. 01:57

John Hemming brit parlamenti képviselő hétfői felszólalásában elárulta, a Manchester United legendája, Ryan Giggs menne perre 75 ezer Twitter-felhasználóval, amiért a közösségi site-on megnevezték, mint a volt szépségkirálynő, Imogen Thomas szeretőjét.

Az afférról rengetegen és rengeteget pletykáltak, de Giggs ügyvédeinek eddig sikerült a nyomtatott és elektronikus sajtót letiltatniuk, amikor azok Thomas segítségével fel akarták fedni a futballista és a modell kapcsolatát.

Idén tavasszal próbálkozott többek között a The Sun is, megírta, a 28 éves tévésztárnak viszonya volt egy híres és népszerű Premier League-futballistával, de Giggset nem nevezhette meg bírósági végzés miatt.

Imogen Thomas

A 37 éves klasszis nagyjából 200 ezer fontott költött ügyvédekre, hogy eltussolja az affért, de hétfőn Hemming parlamenti előjogával élve az efféle tiltó végzésekről folytatott vita közben megnevezte Giggset  - a jelenlegi brit törvények szerint a pletykáló twitterezők két év börtönbüntetést is kaphatnak.

A Mirror Hemming beszéde után hamar megírta, hogy a nős, két gyerekes Giggs múlt szeptembertől hét hónapon át szerelmi viszonyt folytatott Thomassal: a Manchester United idegenbeli mérkőzéseit használta ki félrelépésre. Általában a meccsek előtt hívta légyottra a csapat hoteljába szeretőjét, aki aztán néhány óra múlva távozott.

Giggs felesége, Stacey Cooke

Giggs 2002-ben ismerte meg párját, Stacey Cooke-ot, 2007-ben vette feleségül, egy lányuk és egy fiuk van, mindenki tökéletes párnak tartotta őket. A futballcsillag a legnagyobb példakép a Unitednél, idén márciusban múlt húsz éve, hogy a felnőtt csapatban játszik, egy hete nyerte 12. Premier League-címét a klubbal. Kétszeres BL-győztes, negyedik döntőjét szombaton játssza a Barcelonával, vagyis a balhé valószínűleg a lehető legrosszabbkor jön mind a játékosnak, mind egyesületének.

Imogen Thomas walesi, akárcsak Giggs és ugyanúgy november 29-én született, mint a középpályás. 2003-ban Miss Wales volt, de igazán 2006-ban lett híres, amikor három hónapig szerepelt az angol Big Brotherben. Azóta modellkedik és fotózásokat vállal.

Volt már híres futballista szerelme, a Tottenham-csatár Jermaine Defoe, Giggsszel tavaly egy londoni diszkóban ismerkedett meg. Viszonyuk fél évig tartott, majd amikor be akart számolni kalandjáról a sajtónak, Giggs perre ment, és letiltatta a tervét. Legutóbb május 16-án veszített a játékossal szemben a bíróságon, így Giggs nevét titokban kellett tartania.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Rossi

Ismerd meg a magyar labdarúgás hősének emlékezetes pillanatait!
Folytassa, Mister!

MEGVESZEM