Koronavírus adatok

2022. jan. 25.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vanda, Paula
-3 °C
5 °C

50 millió font vagy Tevez marad a Citynél

2011.07.06. 10:38 Módosítva: 2011.07.06. 10:39

Hiába akar elmenni Carlos Tevez a Manchester Cityből, a klubnál bekeményítettek: ha nem kapják meg érte a kívánt 50 millió fontot, maradnia kell. Ennyi pénzt jelenleg csak a Real Madrid tudna kifizetni.

Az Inter még szóba jöhet, de az olaszoknak mindenképpen el kell adniuk valakit, hogy legyen elég pénzük. A Milannál nagyon csöndben vannak, ám Tevez sosem szerepelt a célpontok között, ennyiért végkép nem.

A 27 éves csatár azt mondta, Olaszországban vagy Spanyolországban szeretné folytatni, de egy csapat sem kereste komolyan innét.

Al-Mubarak, a City elnöke beszélt Tevezzel és tanácsadójával, tudatta velük, nem fogja hagyni, hogy személyes dolgok miatt távozzon az idén 23 gólig jutó csatár. Az argentin a családját hiányolja, akik nem tudnak megszokni Manchesterben: Tevez felesége és két gyereke tavaly visszaköltözött Buenos Airesbe. Többet akar velük lenni, ezért inkább mediterrán országban játszana, ahol családja is jól érezné magát.

Nem csak az 50 millió nehezítheti Tevez életét, hanem az is, hogy 250 ezer fontos heti fizetésével ő a Premier League legjobban kereső játékosa, és nem akarja alább adni. Valószínű, hogy a Real Madridért, az Interért vagy a Milanért talán hajlandó lenne engedni, de jelenleg csak Mourinhóék tudnának 50 millió fontot elszórni rá.

Egy Eto'o - Tevez csere is szóba került, de abból nem lett semmi, ettől függetlenül az Inter még akarhatja. Sneijderért a Manchester United jelentkezett be, ha az az üzlet összejönne, már lenne elég pénzük, hogy megszerezzék Tevezt.

A Juventus komolyan érdeklődött iránta, de Tevez nem akar Torinóba menni, lepattintotta őket néhány hete. Kérdés, hogy egy új ajánlat most nem érdekelné-e mégis.  • Bérelnék
  • Hírek