Zelma, Rajmund
-4 °C
3 °C

Kovács Zoltánt kirúgták Újpestről

2011.07.20. 13:03

Az Újpest labdarúgócsapata szerda délben közleményben tudatta, hogy a jövőben már nem a 20-szoros válogatott csatár, a 37 éves Kovács Zoltán a sportigazgató.

"Az Újpest FC egyoldalúan szerződést bontott Kovács Zoltán sportigazgatóval, aki 2010. január 6-tól töltötte be ezt a posztot klubunknál, azt megelőzően pedig, 2009 júliusától utánpótlás-igazgatóként dolgozott. Az Újpest FC a sportszakmai feladatok stratégiai irányítását a jövőben más szakemberre bízza, akit augusztus elejéig nevez meg klubunk vezetése. Az Újpest FC további sok sikert kíván Kovács Zoltánnak a magánéletben és a sportszakmai karrierjében egyaránt."

Kovács pályafutása alatt négyszer játszott az Újpestben, több mint 200 bajnokiján több mint száz gólt lőtt. Tavaly január 6-tól töltötte be a posztot, előtte - 2009 júliusától - utánpótlás-igazgatóként dolgozott az egyesületnél.

A klub ügyvezető igazgatói posztját július elseje óta betöltő Bartha Csaba múlt pénteken, az Újpest idénynyitó sajtótájékoztatóján jelezte, több szinten is lesznek személyi változások a klubnál.