Etelka, Aletta
3 °C
4 °C

Az Inter elfogadja a MU ajánlatát Sneijderre

2011.08.02. 10:16

Az olasz futballbajnokságban szereplő Inter vezetése elismerte, hogy a Manchester United ajánlatot tett a klub holland középpályására, Wesley Sneijderre. Angol lapok úgy tudják, hogy az angol bajnok 30 millió fontot - úgy 33-35 millió eurót - adna a játékosért, amit az Inter a Mirror szerint el is fogad.

Valószínűleg Sneijder is hajlana a klubváltásra, ha az Interben kapott összeghez hasonlóan keresne Angliában is, ami 190 ezer font heti bérnek felel meg. Korábban arról is szó volt, hogy esetleg Dimitar Berbatov érkezne cserébe, de az olaszok jobban örülnének a készpénznek, amiből szívesen megszereznék a mancitys Carlos Tevezt.

Sneijder ügynöke várhatóan még hétvége előtt Angliába repül, hogy tárgyaljon a manchesteri vezetőkkel, és Sneijder mihamarabb csatlakozhasson a csapathoz. Az augusztus 14-i, West Bromwich elleni idegenbeli PL-idénynyitón már pályára is léphetne.

Sneijder 2009-ben érkezett a Real Madridtól Milánóba. Az elmúlt két szezonban 79 tétmeccsen lépett pályára az Interben és 15 gólt szerzett, tavaly mindent megnyert, triplázott a klubbal.