Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Mexikói csapat alázta meg a Barcelonát

2011.08.04. 10:43

A Barcelona második amerikai felkészülési mérkőzésén megalázó, 4-1-es vereséget szenvedett a mexikói Chivastól.

A Barca még David Villa góljával vezetett az ötödik percben a floridai Sun Life stadionban, de a második félidő a mexikóiak fölényét hozta.

A 60. percben Fabian egyenlített, 25-ről bombázott a jobb felső sarokba. Három perccel később megint ő lett főszereplő, a jobb szélen lefutották a Barca-védelmet, Fabiant középen megint üresen hagyták a védők, az ötös sarkán integethetett a passzért, a labdát meg is kapta, majd akrobatikus mozdulattal, kíméletlenül a kapuba ollózott.

A Barca védelme ezután sem állt össze, a Chivas lefutotta őket, Casillas egyedül vihette a kapusra, másodjára már nem hibázott. (3-1).

A negyedik gólban a kapus Pinto is benne volt, nem tudott fogni egy beívelt szögletett, a kiütött labdát egyből kapura tűzték, Ulises ügyesen hajolt bele, és mellkasáról becsorgott a labda.

A Barcelona előző felkészülési meccsét az USA-ban a Manchester Uniteddel játszotta, akkor 2-1-re kapott ki. Ahogy azon a meccsen, Pep Guardiola most is sokat cserélt, összesen 11-szer.

Xavi és Iniesta valamint Pedro és Villa sem volt egyszerre a pályán. Messi még mindig pihenőjét tölti és Puyol sem játszott. A vereség persze így is megszégyenítő, a Barcelona az elmúlt szezonban sohasem kapott három gólnál többet.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft