Auguszta
-3 °C
2 °C

Kubatov klubelnök rendet vág a Fradinál

2011.08.11. 13:17
A norvég-szomáliai Liban Abdi és a brazil Andrezinho is kikerült a FTC labdarúgócsapatának keretből, minderről Kubatov Gábor nyilatkozott a Facebookon.

"Nehéz döntést hozott az FTC labdarugó szakosztályának vezetősége. A csapat meghatározó játékosainak egyetértésével Liban Abdit és Andrezinhót a csapat első keretétől felfüggesztette, egyúttal kérte az őket képviselő menedzsereket, hogy rövid időn belül keressenek nekik új csapatot."

"A döntést nehezítette, hogy tehetséges, meccseket eldönteni tudó labdarúgókról van szó, akik azonban nem értették meg a Ferencváros örök törvényét, mely az erkölcs, erő, egyetértésen alapszik" - áll Kubatov közleményében.

Andrezinhóval magatartásbeli problémák voltak, a hírek szerint nem volt hajlandó Prukner László utasítását végrehajtani az Aalesund elleni EL-meccs után, amikor a vezetőedző regeneráló úszást rendelt el a keretnek; illetve a Debrecen elleni bajnoki előtt hajnalig mulatozott.

Egyes szurkolói fórumokon arról lehet olvasni, hogy Liban Abdi az egyik edzésen összeveszett csapattársával, Oláh Lóránttal, a vita tetlegességig fajult.

A Ferencváros jelenleg 12. helyen a bajnokságban, az eddig négy meccséből egyet sem nyert meg, két döntetlenje és ugyanennyi veresége van.