Dzsudzsák és Eto’o a Prizma TV-n lesz

2011.08.12. 13:27

A sporttelevízió és a DigiSport is tárgyalásban állt, hogy megszerezze az orosz bajnokság közvetítési jogait, de az IKO lett a tárgyalás nyertese. Nem hozták nyilvánosságra, mennyit kellett fizetni a meccsekért, de legalább 200 millió forintos tételről van szó.

„Nagy elvárásokkal vásároltuk meg az Orosz Premjer Liga meccseit a Prizma TV-re, ugyanis a csatorna az indulása óta eltelt rövid idő alatt - a főműsoridőt tekintve - olykor már az egyszázalékos közönségarányt is eléri a 18-49 éves korosztályban. Szeretnénk minél több nézőt a televízió elé vonzani ezzel az elvitathatatlanul egyre nagyobb presztízst élvező sporteseménnyel” - nyilatkozta Enyedi András, az üzemeltető IKO Televisions Kft. ügyvezető igazgatója.

A bajnokság jelenleg negyedik helyén áll az Anzsi, vasárnap 17.15-kor a hatodik Szpartak ellenfele lesz. Az első három helyezett indulhat a Bajnokok Ligájában.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla