Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Moratti: Ez az ajánlat visszautasíthatatlan

2011.08.17. 12:54 Módosítva: 2011.08.17. 12:54

Az Internazionale elnöke, Massimo Moratti kijelentette: reméli, hogy kameruni labdarúgója, Samuel Eto’o elkel, mivel az orosz Anzsi Mahacskala visszautasíthatatlan ajánlatot tett érte. „Az ajánlat túl jó ahhoz, hogy elvessük” - mondta a Gazzetta dello Sportnak.

Meg nem erősített hírek szerint a Dzsudzsák Balázst nyáron leigazoló, Szulejman Kerimov milliárdos tulajdonában álló Anzsi 20-30 millió eurót ad a 30 esztendős csatárért, aki három évre, idényenként 20 millió euróért írna alá. Moratti hozzátette: az olasz klub szigorú költségvetésre kényszerül, és kiadásait csökkentenie kell.

Eto’o már hétfőn sem edzett együtt az interesekkel, és várhatóan a következő néhány napban Rómában esik át tüzetes orvosi vizsgálaton, mielőtt a két klub aláírná a szerződést.

Az Inter Diego Forlant (Atletico Madrid) vagy Ezequiel Lavezzit (Napoli) szeretné leigazolni, ha Eto’o elmegy.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek