Szabina
2 °C
15 °C

Nem pénzért jöttem, csak Carlost ismerem

2011.08.25. 21:44

Már szombaton a Rosztov elleni bajnokin szívesen játszana Dzsudzsák Balázs legújabb csapattársa, az orosz futballbajnokságban szereplő dagesztáni Anzsi Mahacskala kameruni világsztárja, Samuel Eto'o.

Erről a négyszer is Afrika legjobb futballistájának választott csatár személyesen beszélt a Moszkva környéki Kratovóban, ahol az Anzsi edzőtábora található, és ahová csütörtökön érkezett meg a 30 éves támadó.
Eto'o - aki az olasz Internazionalétól igazolt át három évre mintegy 26 millió euróért - minden idők legjobban fizetett játékosa lesz azzal, hogy idényenként 20 millió eurót kap majd.

A háromszoros Bajnokok Ligája-győztes futballista első sajtótájékoztatóján elárulta, hogy keveset tud új csapatáról, ugyanakkor hangoztatta, hogy a klubváltásban nem a pénz játszotta a főszerepet.

"Még kevés az információm az Anzsiról - mondta. - Azt persze tudom, hogy itt futballozik Roberto Carlos, akivel pályafutásom elején már játszottam egy csapatban. A pénz is fontos persze, része a labdarúgásnak, de nem a legfőbb szempont számomra. Szeretnék barátságos környezetben jól és eredményesen focizni, ez sokkal inkább motivál."