Teréz
10 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86% (353593 szavazat)

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1% (306608 szavazat)

Nincs mit megbocsátani, Mourinho

2011.08.25. 13:21

A Real Marid vezetőedzője, José Mourinho csinálhat bármit, a szurkolók mellette állnak. A szerdai Bernabeu-kupán több ezer drukker támogatásáról biztosította a múlt heti Barcelonával játszott Szuperkupa-visszavágón az ellenfél másodedzőjét szemen döfő edzőt. Mourinho később kijelentette nem sajnálja, amit Tito Villanováva tett, de a viselkedéséért csak a madridi szurkolóktól kér elnézést.

A madridisták a Galatasaray elleni meccsen megmutatták, megbocsátanak. Transzparenseket készítettek, legtöbbre a "Nincs mit megbocsátani, Mourinho" -t írták, de "A Bernabeu szeret téged" és "Mou a legnagyobb" szövegű is volt.

A szerdai meccs egyik meglepetése volt, hogy a Real első számú kapusa és csapatkapitánya, Iker Casillas egy percet sem játszott. Casillas az eldurvuló Szuperkupa után felhívta a barcelonai Puyolt és Xavit is, a kapus el akarja kerülni, hogy a két klub közötti ellenséges hangulat a válogatottban is megmaradjon. Elnézést kért, Mourinho ezt nem nézte jó szemmel, bár a meccs után sajtótájékoztatón azt mondta, Casillas azzal beszél telefonon, akivel akar.

A Real Madrid 2-1-re legyőzte a Galatasarayt, és ezzel övé lett a Bernabeu-kupa.