Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

A csapat nélküli Liptáknak kell Ibrát fognia

2011.09.01. 13:40

Szerda este hivatalos honlapján jelentette be a bajnoki címvédő Videoton, hogy közös megegyezéssel szerződést bont Lipták Zoltánnal. A fehérvári védelemben így Vaskó az egyetlen magyar.

Paulo Sousa eleinte bízott a válogatott védőben, Szabics Imre azonban róla fordult le és lőtte a Sturm első gólját a BL-selejtezőn, Lipták a visszavágón is érthetetlenül megállt az egyik osztrák támadásnál.

A szakmai indokok mellett vélhetően az is közrejátszott a távozásában, hogy kiállítása után eldobta a csapatkapitányi karszalagot.

A Videoton nyolc külföldi játékost igazolt, a legnagyobb név a Sportingból érkező Caneira. A magyar válogatottakat (Horváth és Lázár) ugyanakkor elengedte, előbbi a holland Den Haagban folytatja, utóbbi a török Samsunsporban.

Farkas Balázs a Vasasba ment, Gyurcsó és Lencse Kecskemétre került kölcsönbe, Sitku és Ízing Tatabányán folytatja. Hidvégi és Szakály ZTE-játékos lett, Présinger Pápán játszik.

Sousa érkezésekor azt ígérte, a keret harminc százalékát kicseréli, ennél nagyobb volt a mozgás.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek