Miku nagyon okos gólt lőtt a Realnak

2011.09.10. 22:16

A Real Madrid a spanyol bajnokság második fordulójában 4-2-re legyőzte a Getafét, így két ponttal előzi a csak döntetlenezni tudó Barcelonát

A vendégek mindkét gólját, a magyar származású venezuelai csatár, Miku lőtte. A vezetést a Real szerezte meg, a 14. percben kipasszolta a Getafe védelmét, Benzema közelről lőhetett nagy erővel.

Miku a 39. percben egyenlített, a Real lesre állítása nem sikerült, a venezuelai csatár a legjobb ütemben kapta a labdát, és könyörtelenül berúgta Iker Casillas mellett.

A második félidőben előbb Ronaldo rúgott be egy büntetőt, majd Benzema megrúgta második gólját. Ronaldo a balszélről egy óriási átadással indította csapattársát, aki a kiszaladó kapus mellett lőtt el.

A Getafe nem adta fel, Miku négy perccel később nagyon higgadt megoldást választott. Üresen kapta a labdát, de egy lövőcsellel egy beugró realostól is megszabadult, majd a bal alsóba küldte.

A végeredményt a 88. percben Higuain állította be, agresszívan berobbant a 16-osra és két védőt lerázva kilőtte a jobb alsó sarkot.  • Tippek
  • Bankszámla