Mária
0 °C
3 °C
Index - In English In English Eng

Vasas: vitában a klub és a kft.

2011.09.20. 17:38

Az NB I-es labdarúgócsapatot működtető Vasas Futball Kft. szerdán közleményben tudatta, hogy a jövő hétvégén mindenképpen az Illovszky Stadionban csap össze egymással a Vasas-Híd és az Újpest.

"Értesültünk azokról a híresztelésekről, miszerint a soron következő, Újpest FC elleni hazai mérkőzésünk talán nem a Fáy utcában kerül megrendezésre. Ezúton szeretnénk minden szurkolót biztosítani arról, hogy ez nem fordulhat elő, így a piros-kékek és a lilák biztosan az Illovszky Stadionban, Angyalföldön fognak összecsapni!" - olvasható az fcvasas.com oldalon.

"Nem kívánunk viszont állást foglalni a Vasas Futball Kft. állítólagos tartozásáról a Vasas SC felé, ami érinti a kft év eleji megvételét megelőző ügyvezetést is. A labdarúgó-szakosztály új ügyvezetője, Füzesi Zsolt nemrég lépett hivatalba, az átadás-átvétel jelenleg is tart, egyet azonban ígérhetünk: kérdés nem marad tisztázatlanul."

"A Vasas Sport Club jelenleg belügynek tekinti a Vasas Futball Club Kft. működésével szemben felmerült pénzügyi kérdéseket, de amennyiben szükséges, az egyesület elnöksége – ahogyan eddig is - mindent megtesz azért, hogy jogainak érvényt szerezzen" - fogalmazott  korábban a klub honlapján Markovits László, klubelnök.

A közlemény szerint felröppent az a hír, hogy a Vasas SC, mint a Vasas Futball Club Kft. egy százalékos tulajdonosa, valamint az Illovszky-stadion és a Fáy utcai UNIQA labdarúgó edzőközpont kizárólagos használója, ultimátumot adott a Vasas Futball Club Kft-nek és többségi tulajdonosának, a Híd Zrt-nek, hogy maradéktalanul rendezze a létesítmény használatára vonatkozó kintlévőségeit és további tartozásait a klub felé, mert amennyiben ezt nem teszi meg, az egyesület nem fogja biztosítani az Újpest elleni mérkőzésre az Illovszky-stadiont, illetve a továbbiakban az edzőközpont használatát sem.