Aladár, Álmos
-1 °C
1 °C
Tóth Ivett
szerda 02:00
Tóth Ivett
Műkorcsolya

Késve jelentett bundáról, felfüggesztették

2011.10.03. 13:38
Kapcsolódók (13)

„Múlt héten csapatunk játékosát, Törtei Tamást megkeresték, hogy az október 5-i Siófok–PMFC Ligakupa-mérkőzés eredményét próbálja meg úgy befolyásolni – csapattársait is bevonva –, hogy a találkozót a PMFC elveszítse" - kezdődik a PMFC hivatalos közleménye.

"Törtei Tamás az MLSZ szabályzatával, a PMFC házirendjével és etikai szabályaival ellentétesen cselekedett, amikor az esetet nem jelezte azonnal a klub vezetőségének. Nem megfelelő magatartást tanúsított, amikor két nappal később játékostársát is tájékoztatta a megkeresésről, a mérkőzésre vonatkozó ajánlatról, és csak ezután tett jelentést a vezetőségnek. A PMFC vezetősége ezért Törtei Tamást felfüggesztette az edzések látogatása alól, és jelenleg is belső vizsgálatot folytat.

A PMFC vezetősége hivatalos formában tájékoztatta a Magyar Labdarúgó-szövetséget az eseményekről” - zárul a nyilatkozat.

A játékos a bama.hu-t így tájékoztatta: "A lelkiismeretem tiszta, ugyanis amikor megkerestek, rögtön nemet mondtam, visszautasítottam az ajánlatot, hozzátéve, hogy szó sem lehet ilyesmiről! Abban viszont valóban hibáztam, hogy nem szóltam időben."