Gábor, Karina, Ders
-3 °C
7 °C

Tőzsér nem érezte jól magát Torresékkel

2011.10.20. 15:16

Sok mindennek nem örülhetett Tözsér Dániel a Genk londoni, Chelsea elleni BL-csoportmeccsén. Középpályás létére középhátvédet játszott, bár az öt kapott gólból csak az utolsóban volt benne a belgák magyar csapatkapitánya.

"Felemás érzéseim vannak, mert csapatkapitányként vezethettem ki a Genket a Chelsea stadionjában egy Bajnokok Ligája-meccsen, viszont kaptunk egy ötöst" - kezdte blogján a szerdai meccsről.

"Lehetne kifogásokat keresni, hogy mennyi sérültünk van, ezért foghíjas és teljesen felforgatott volt a csapatunk, de ez a Chelsea teljesen más súlycsoport, az első pillanattól kezdve éreztük, hogy azt csinálnak velünk, amit akarnak. Ez a csapat a végső győzelmere is esélyes, nekünk pedig már az is hatalmas bravúr, hogy bejutottunk a BL-be" - folytatta a tizennyolcszoros válogatott futballista.

"A sok sérült miatt ismét középhátvéd voltam, de nem mondhatom, hogy jól éreztem magam ezen a poszton, amikor olyan csatárokat kellett volna megállítanom, mint Torres vagy Anelka. De egyébként nemcsak abban fantasztikus ez a Chelsea, hogy a játékosai egytől egyig világklasszisok, gyorsabbak, erősebbek és magasabbra ugranak, mint mi, hanem csapatként is hihetetlenül jól működnek, lehetett látni, hogy minden egyes megmozdulásuk, passzuk, beindulásuk tudatos, begyakorolt figura, belülről is öröm volt nézni a Chelsea játékát."

Tőzsér szerint nehezebb dolga lett volna a Chelsea-nek, ha erősebb csapattal állnak ki, de azt azért nem mondja, hogy akkor más eredmény születik. Reméli, a hétvégi bajnokin már felépülnek a sérültek, és nem kell megint középhátvédként játszania.

A találkozót Köteles és Tőzsér is végigjátszotta, három meccs után egy ponttal állnak az utolsó helyen az E csoportban.