György
14 °C
24 °C

Hihetetlen sérülés az NB I. rangadóján

2011.10.23. 20:28

A Győri ETO-Videoton NB I.-rangadó 77. percében a hazaiaknál Ji-Paraná helyére Tokody Tibor állt be, Csertői Aurél a brazil kisebb sérülése miatt kényszerült a váltásra, írja a pepsifoci.hu.

Az MTV kommentátora, Gundel Takács Gábor a közvetítésben furcsa történetet mesélt el. "Hihetetlen információt kaptam. Amikor Ji-Paranát ápolták, az érkező golfautószerű mentő nekitolta a lábát a reklámtáblának, és ez még komolyabb sérülést okozott neki. Arról egyelőre nincsen hír, mennyire komoly a baj, mindenesetre a hirdetőtáblán látható egy horpadás."

Az ETO közleménye szerint Ji-Paranát görcs miatt kellett lecserélni, a sérülteket szállító kisautó hozta volna le a pályáról, ám miután azzal véletlenül nekitolattak a ledfalnak, a játékost hordágyon hozták vissza a kispadhoz. Komolyabb baj nem történt, Ji már a lefújás utáni ünneplésben is részt vett. A középpályást a biztonság kedvéért a csapat orvosa megvizsgálta a mérkőzés után, a karcolás, ami a játékos vádliján van, nem fogja akadályozni abban, hogy hétfőn részt vegyen a csapat edzésén.

A meccset Dudás 12. percben lőtt kapásgóljával a Győr nyerte.

Az NB I.-ben egyedüliként veretlen Debrecen csak döntetlent játszott az újonc Pécs pályáján, így előnye két pontra csökkent a Győr előtt.