Aladár, Álmos
-1 °C
1 °C
Tóth Ivett
szerda 02:00
Tóth Ivett
Műkorcsolya

Baj volt, de most nem segíthetett Juhász

2011.10.27. 11:47

A Belga Kupa nyolcaddöntőjében a bajnokságot vezető Anderlecht a saját otthonában a harmadosztályú Rupel Boom ellen esett ki, hiába szépített Praet a 89. percben, így is 1-2 lett.

„Bármennyire is tartalékos csapattal álltunk ki, hazai pályán egy Anderlechtnek nyernie kellett volna. A Boom kapusának nagy napja volt, mindent védett, de akkor is. Ez így nagyon ciki, még menthető lenne, ha egy első osztályú csapattól kapunk ki, de így nincs mentség. Az edzőnk a kulcsemberekre, a két szélsőhátvédet leszámítva, nem számított. A kispadon néztem én is végig a meccset. Mondhatnám, hogy ezért szép a futball, de mi ilyet nem engedhettünk volna meg magunknak. Sokan nem éltek a megkapott lehetőségekkel, páran az új igazolások közül egész biztosan elvágták magukat” – értékelt Juhász Roland.

Juhász amiatt is bosszús volt, mert nem játszhatott, úgy gondolja, ha már benevezték, talán tudott volna segíteni.

„Azt is beszéltük meg, hogy az utolsó tíz percre bemegyek, ha vezet az ellenfél. A balhátvéd tíz perccel a vége előtt integetett is nekem, menjek már, mire várok még, de akkorra már hármat is cseréltünk. Talán elfértem volna a pályán, mert a végén már semmi mást nem tettünk csak ívelgettünk. Talán le tudtam volna fejelni pár labdát. A szurkolók és a társaim azt mondják mostanában, ha baj van, mindig jön a huszonhármas. Hát most nem mehettem.”

Juhász a hétvégi fordulóban is gólt fejelt, a Westerlo ellen ő egyenlített tíz perccel a vége előtt, végül a meccset is megnyerték.

„Túlzás csak engem kiemelni, az egész csapatnak jól megy, az EL-ben ezért vagyunk hibátlanok három kör után. Persze ezt a kupakudarcot leszámítva megy jól. Az edzőnk biztos sokat tanult ebből, máshogy fog rotálni a jövőben. Még egy ilyen pofont senki sem akar.”