Csilla, Noémi
11 °C
28 °C

A Kozármisleny felszámoltatja a Fradit

2011.10.28. 14:02

A Kozármisleny felszámolási eljárást kezdeményezett a Ferencváros ellen a klub többmilliós tartozása miatt, a Fradi részletekben fizetne — írja a pécsinapilap.hu.

Még 2010. nyarán szerződött Kozármislenyből a Ferencvároshoz a kapus Mester Tamás, de az átigazolásért járó összeget - a bama.hu információi szerint ötmillóról van szó - nem utalta át a Fradi.

"Augusztus végén, szeptember elején adtuk be a szükséges papírokat, és a közelmúltban született meg a jogerős döntés, a követelésünk alapján megindul a felszámolási eljárás. Azóta már kerestek a Ferencvárostól, hogy részletekben, december 31-ig törlesztik a tartozást, de még egyetlen részlet sem érkezett meg a számlánkra, így most várakozó állásponton vagyunk" – mondta Feleki Attila klubelnök.

A lap információi szerint a Fradi megkezdi a törlesztést (talán csütörtökön már az első részletet is elutalta). Vasárnap a Kozármisleny a Fradi II. ellen játszik idegenben. A Kozármisleny jelenleg a harmadik, a Ferencváros az ötödik az NB II. Nyugati csoportjában.

15%
4999 Ft
4250 Ft
15%
3899 Ft
3315 Ft