A szart is kiverjük az Arsenalból

2011.10.28. 23:39

A Chelsea-tulajdonos Roman Abramovics egyelőre sikertelenül próbálkozik a csapat stadionjának, a Stamford Bridgenek elhagyásával. Első lépésben a telket kellett volna megszereznie, de ezt a Chelsea Pitch Owner nevű társaság megakadályozta. A Chelsea-elnök Bruce Buck nem szeretné, ha tulajdonos és a szurkolók egymás ellen fordulnának emiatt.

„Roman nagyon csalódott, de nem úgy látom a helyzetet, hogy mi ellenük vagyunk, vagy ők ellenünk. Mindannyian Chelsea-szurkolók vagyunk, és remélem szombaton mind ott leszünk támogatni a csapatot, és a szart is kiverjük az Arsenalból" - mondta Buck.

Abramovics úgy érzi, a 41 800 férőhelyes stadion nem versenyképes, és csak egy 60 ezressel tud akkora bevételt termelni, hogy tudja tartani a lépést az Arsenallal vagy a Manchester Cityvel.

A Premier League harmadik Chelsea szombaton 13.45-kor játszik az Arsenallal a Stamford Bridge-en.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás