Áron
-2 °C
12 °C
Index - In English In English Eng

Tőzsér és Feczesin is a kezdőben

2011.11.11. 11:54

Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya ígéretéhez híven alapcsapatához képest több változtatást is tett a Liechtenstein elleni barátságos találkozóra, így a kezdők között kap lehetőséget Tőzsér Dániel és Feczesin Róbert is az Albert Flórián emlékmérkőzésen.

Az Egervári Sándornál újonc Tőzsér (Racing Genk) és Feczesin (Brescia) mellett az elmúlt időszakban a válogatottban nem szerepelt Lázár Pál is ott lesz a kezdőcsapatban a jobb oldali védő posztján, a másik oldalon pedig Kádár Tamás (Newcastle United) játszik majd, míg a kapuban Bogdán Ádám áll.

„Bő kerettel dolgoztunk az elmúlt napokban, a huszonnégy játékos közül szeretnék minél többet mérkőzés közben is megnézni, kíváncsian várom, hogy az új játékosok hogy oldják meg a rájuk bízott feladatokat - mondta az mlsz.hu-nak a szakvezető. - A mérkőzés részben a kísérletezés jegyében telik, de feltétlenül győzni szeretnénk, és jó játékkal tisztelegni Albert Flórián emléke előtt.”

A magyar kezdőcsapat: Bogdán Ádám - Lázár Pál, Korcsmár Zsolt, Juhász Roland, Kádár Tamás - Gera Zoltán, Hajnal Tamás, Tőzsér Dániel, Dzsudzsák Balázs - Feczesin Róbert, Priskin Tamás. A mérkőzés 18 órakor kezdődik a Puskás Ferenc Stadionban.