Fábián, Sebestyén
-2 °C
4 °C

Aczél marad a Haladás edzője

2011.12.09. 10:41

A rangado.hu információi szerint a Haladás péntek esti taggyűlésén nem váltják le a bundaügy legújabb gyanúsítottját, az előzetesben ülő Aczél Zoltánt.

Ezt a többségi tulajdonos önkormányzat képviselője, Marton Zsolt, a város alpolgármestere megerősítette. "A tulajdonosok részéről egyhangú döntés várható, miszerint nem nevezünk meg új vezetőedzőt. A helyzet munkajogi rendezése zajlik éppen, a csapat felkészülését pedig a korábbi másodedző, Székely Tibor látja el, ő teszi meg az átigazolásokkal kapcsolatos szakmai javaslatokat is, tehát van munka ilyenkor is".

A rangado.hu felvetette az alpolgármesternek, hogy a döntés üzenetértékű lehet, hiszen azt kommunikálja, a tulajdonosok határozottan kiállnak Aczél ártatlansága mellett. "A tulajdonosok nem üzennek, hiszen nem feladatunk, hogy üzenjünk. Aczél Zoltán szombathelyi működésével kapcsolatban korábban, és a mostani eljárás során sem vetődött fel semmiféle visszásság, mi kizárólag ezt tudjuk megítélni. Ha ezzel ellentétes információnk lesz, akkor természetesen intézkedni fogunk. Január elejéig fenntartható ez az állapot" - válaszolt Márton Zsolt.

Aczél - akit november 30-án a Videoton-Haladás Magyar Kupa-mérkőzés után állítottak elő - ügyvédei fellebbezéssel élnek, ennek elbírálásáról 10-14 napon belül döntenek majd. Az edző a Központi Nyomozó Főügyészség fogdájában van.