Boglárka
22 °C
35 °C

Csapatnyi játékost zavarnak el a Fraditól

2011.12.12. 11:49

Ferencváros-közeli forrásra hivatkozva rangadó.hu a hétvégén arról számolt be, hogy létezik egy lista, amelyen az a nyolc játékos szerepel, akikre nem tart igényt a tavaszi szezonra a Ferencváros futballcsapatának a szakmai stábja.

A portál úgy tudja, Homma Kazuo, Oláh Lóránt, Fitos László, Zsivóczky Norbert, Tóth Bence, Sváb Dániel, Maróti Béla és Csizmadia Csaba is új csapat után nézhet.

Arról nem sikerült információt szerezni, hogy valamennyi játékos végleg távozik-e az Üllői útról, vagy lesznek olyanok is, akiket csak kölcsönad a klub.

Az FTC egyik szurkolói portálja, a focinews.com viszont úgy tudja, hogy ez a lista nem nyolc, hanem tizenegy játékosból áll, sőt ezen lista csak szám szerint fedi a valóságot, de a nevekben már nem.

A portál arról írt, három olyan játékos sorsa is kérdéses, akik nem szerepeltek a fenti listán. Ez a három játékos, Marko Ranilovic, Grúz Tamás és Hector Morales.

Détári Lajos korábban kijelentette, hogy a 18-20-as kerete összeállt, így nehezen hihető, hogy több olyan játékos is szabadlistára kerülne, akik rendszeresen ott voltak a szűk keretben.

Tóth Bence esete érdekes, hiszen a tehetséges középpályás sem Prukner Lászlónál, sem Détárinál nem tudott állandó helyet kiharcolni magának. A nyáron már olyan hírek is voltak, hogy távozik, de végül Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója egy korábbi interjúban azt nyilatkozta, hogy amíg ő áll a klub mögött, addig Tóth marad.

A klubvezető most arról beszélt, hogy lesznek távozók, hiszen nem Détári Lajos alakította ki ezt a keretet, de konkrét neveken nem mondott.

A Ferencvárosnál amúgy 16 játékosnak jár le nyáron a szerződése. A fenti 11 névsorból Maróti, Ranilovic, Sváb, Fitos, Morales, Homma, Oláh is szerepel közöttük.