Olga, Liliána
20 °C
35 °C

Neymar előszerződhetett a Barcelonával

2011.12.21. 10:42

A katalánok tízmillió eurót fizettek a Santosnak azért, hogy 2014-ben a brazilok jelenlegi legnagyobb tehetsége a Barcelonába igazoljon - értesült a The National. Az újság szerint az átigazolásért további hatvanmilliót adnak majd a brazil klubnak

Ha a Santos eláll az előszerződéstől, kárpótlásul húszmilliót kell fizetniük a katalánoknak. Neymar már beleegyezett abba, hogy a Barcelonába menjen.

000 Hkg5699256
Fotó: Yoshikazu Tsuno

Sandro Rosell, a Barcelona és Luis Alvaro Ribeiro, a Santos elnöke jó barátok, valószínűleg ezért is jöhetett létre az a megállapodás, ami miatt a Real Madrid várhatóan lecsúszik majd a brazilról. Korábban több változatot is hallani lehetett erről, előszerződésről és arról is volt szó, hogy a csatár decembertől már Madridban folytatja.

A Barcelona elnöke a napokban azt nyilatkozta, Neymar szerződtetése csak és kizárólag Guardiolán múlik, de a játékossal még nem tárgyaltak. A pletykák szerint a múlt vasárnapi, Barcelona-Santos klubvébé-döntő lefújása után Neymar odament Guardiolához és azt súgta a fülébe, vigye a Barcához.