Sosem látott futballbalhé Hollandiában

2011.12.21. 22:35

Óriási botrányba torkollott a szerdai Ajax-AZ holland kupameccs, amikor 1-0-ás állásnál egy hazai huligán a pályára futott, és megtámadta a vendégkapus Esteban Alvaradót.

A Costa Rica-i futballista észnél volt, kivédte a lesből jövő karaterúgást, földre vitte ellenségét, majd kétszer jó nagyot belerúgott. A biztonságiak ekkor elfogták a berohanót, a bíró meg a szabályoknak megfelelően kiállította Alvaradót.

Az AZ edzője, Gert Verbeek ezt nehezményezte, és leparancsolta a gyepről játékosait. A bíró állítólag próbálta meggyőzni az AZ vezetőit, jöjjenek vissza, de nem sikerült, ezért a 38. percben lefújta a mérkőzést.

Az AZ nagyon kemény büntetésre számíthat, mert a bíró minden lépése jogos volt. Persze az Ajaxot is megbüntetik, szigorúan.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás