Hedvig
8 °C
22 °C
Index - In English In English Eng

Dzsudzsák négy évre írt alá a Dinamóhoz

2012.01.12. 16:40 Módosítva: 2012.01.12. 16:46

A Dinamo Moszkva igazgatósága csütörtöki ülésén döntött, megvásárolják az Anzsi Mahacskalától Dzsudzsák Balázst. A szélsőt négy évre szerződtetik, tették közzé a klub hivatalos honlapján.

"A mai találkozó inkább már csak formalitás volt, a szerződés részleteiben napokkal ezelőtt megegyeztünk, ma pedig az aláírással hivatalossá tettük a négy évre szóló megállapodást" - mondta az mlsz.hu-nak Dzsudzsák Balázs.

"Nagyon boldog vagyok, mert úgy gondolom, minden szempontból előrelépés a Dinamóval kötött szerződés. Tegnap a csapat edzőközpontjában jártam, és amit ott láttam, egyszerűen lenyűgözött. Tökéletes körülmények várnak a Dinamónál, kívánni sem lehetne jobbat, itt tényleg minden adott a jó szerepléshez, büszke vagyok, hogy egy ilyen nagy múltú klubnál folytathatom a pályafutásomat. Az igazi munka jövő héten kezdődik, hétfőn ugyanis edzőtáborba utazunk, Dubajban készülünk fel a tavaszi szezonra."

Dzsudzsákért 19 millió eurót fizetnek a Mahacskalának - a dagesztániak ötmilliót nyertek a nyári üzleten -, ezzel ő lett az orosz bajnokság mostani átigazolási szezonjának a legdrágább játékosa, továbbá minden idők legdrágább magyar játékosa.

A szélső kedden jelentette be, hogy fél év után távozik az Anzsitól, amelyben nyolc meccsen nem volt eredményes, de a Dinamo ellen jól játszott, ezért is igazolták le.