Ivó, Milán
9 °C
17 °C

Áll a bál a magyar bajnok és a válogatott vezetője között

2012.02.13. 09:28 Módosítva: 2012.02.13. 09:31

Paulo Sousa, a Videoton FC edzője nem fogadta Egervári Sándor szövetségi kapitány kézfogását, adta hírül az nb1.hu alapján a Nemzeti Sport. Egervári a lapnak részletesen elmondta, hogy a repülőtéren talákoztak a Videoton játékosaival. Kollégájával is le akart kezelni, "ám ő nem fogadta el" - emlékezett.

A kézfogás elmaradása a törökországi Belekben esett, ahova az NB I.-es csapatok közül több is ellátogatott a téli szünetben. A Diósgyőr, a Videoton, a Győr és a másodosztályú MTK is kihasználta a kedvező felkészülési körülményeket.

"Minősíteni nem akarom a történteket, szerintem ez a tréner munkáltatójának a feladata. Sajnos így nagyon nehéz együttműködésről beszélni, és ez nem az én hibám" - mondta a lapnak a magyar válogatott vezetője.

A két edző között Elek Ákos miatt korábban kialakult nézeteltérés, miután a válogatott játékost a portugál rendszeresen kihagyta a klubcsapat kezdőjéből és a keretből is, amit Egervári a nyilvánosság előtt szóvá tett.

A hétvégén egy másik elmaradt kézfogás is a címoldalakra került. A nyolc mérkőzésre eltiltott liverpooli Suarez levegőnek nézte, és nem nyújtotta a kezét Mancester United szélsőjének, Evrának, aki miatt korábban megbüntették a dél-amerikait. A meccs után Suarez a Liverpool honlapján bocsánatot kért az incidensért.