Klaudia
-4 °C
2 °C

Dzsudzsák akárcsak Torres: nem kap lángra

2012.04.12. 16:03

A Dinamo Moszkva szerda este bejutott az Orosz Kupa döntőjébe a másodosztályú Nyizsnyij Novgorod 2-1-es legyőzésével. Dzsudzsák Balázs kezdő volt, de csak egy félidőt kapott, és miután Szilkin edző lehozta, a csapat két gólt is rúgott, ezzel megfordította a meccset.

Természetesen a magyar játékáról is kérdezték az edzőt a meccs végén. Jelentős pénzt fizettek érte, és nem úgy tűnik, hogy a játéka megfelel önnek – így hangzott az újságírói kérdés.

„A Chelsea 50 millió eurót fizetett egy játékosért, és ő sem tud belelendülni, nem kap lángra új csapatában. Nem mindenki tud azonnal jól játszani. Dzsudzsák jó játékos, és azt hiszem, ezt meg is fogja mutatni” – értékelt Szilkin edző a csapat hivatalos honlapján.

A szakvezető Fernando Torresre gondolt, aki a Chelsea-ben fél év alatt tizennégy meccset kapott, és mindössze egy gólt lőtt. A spanyol világbajnok azóta sem javult fel, idén 27 meccsen háromszor volt eredményes.

Szilkin arra is kitért, miért volt csak csere Voronyin, de őt dicsérte, mert agresszivitást hozott a második félidőre, így sikerült - a góljával - megnyerni a meccset.

A kupadöntőben a Dinamo május kilencedikén a Rubin Kazannyal játszik, Jekatyerinburgban. A hétvégén is összecsapott a két csapat, a magyar szélsőt 1-1 után, az utolsó tizennyolc percre cserélték be, és az eredmény nem változott.

A Dinamo a bajnokságban az Anzsihoz megy vasárnap. A Moszkva 63 pontos jelenleg, a BL-t érő második helytől három pontra van, a harmadiktól – ez BL-selejtezőt jelent – kettőre.