Bernát, Felícia
EUR 384,18 Ft
USD 363,42 Ft
7 °C
31 °C

Szerencsém volt, jól látták, nem volt bent

2012.05.06. 14:59

A Chelsea 2-1-re verte a Liverpoolt a Wembley-ben az FA- kupa döntőjében, és a meccs egyik legfontosabb pillanata a 83. percben jött el.

Petr Cech fantasztikus védéssel tolta a felső kapufára Carroll négy méterről leadott fejesét. Carroll bent látta, Cech megesküdött, hogy csak a keze volt bent, a labda teljes terjedelmével nem.

Bent volt Carroll fejese?

„Biztos vagyok benne, hogy nem volt bent. Az első pillanattól tudtam, most is megingathatatlan vagyok. Szerencsés voltam a védésnél, és szerencsés voltam, hogy a partjelző is úgy látta. Mert ez a nagy védésem semmit sem ért volna, ha rosszul látja a bíró” – magyarázta.

Carroll kitartott amellett, hogy két gólt szerzett. „A vonal mögött volt a labda. Szerencsétlenek vagyunk. Volt jó néhány sanszunk, de ezeket nem tudtuk értékesíteni” – nyilatkozta a Mirrornak a csatár.

Kenny Dalglish arról értekezett, egy olyan csapatnak, mint a Chelsea, lehetetlen egyórányi előnyt adni. „Ha az első perctől úgy játszunk, ahogy tudunk, nem lett volna ekkora különbség” – mondta.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás