Csak a BL-döntőt nézte, halálra késelték

2012.05.22. 14:28
Egy londoni banda tagjai meggyilkolták a 25 éves drukkert, akinek apja a testével próbálta fiát védeni. Ő kritikus állapotban van.

Húsz kapucnis bandatag rontott be egy észak-londoni pubba szombat este, ahol korábban több helybéli nézte a Chelsea–Bayern München Bajnokok Ligája–döntőt. A környékbeliek szerint a banda az elmúlt hetekben már többször is terrorizálta a lakosokat, legutóbb egy idős embert ütöttek arcon ököllel, a meccs előtt néhány órával pedig a pubbal szembeni boltnál szólalkoztak össze valakivel.

A baseballütőkkel és késekkel felfegyverkezett huligánok ezt az illetőt keresték később a kocsmában, amikor elszabadult a pokol. A vendégek székekkel igyekeztek védeni magukat, de a bandatagok a felfordulásban megragadták a huszonöt éves Luke Fitzpatrickot, majd az utcára vonszolták. Apja, Bernard, a kapucnisok után rohant, azonban mire odaért, fia már a földön volt, többször is megszúrták. Az ötvenhat éves férfi rögtön fiára vetette magát, így próbálva védeni, de a testét ért négy késszúrás miatt ő is súlyos sérüléseket szenvedett.

A helyiek elmondták, az áldozatot mindannyian kedvelték és kizárt, hogy korábban nézeteltérésbe keveredett volna a gyilkos bandával, csak a meccset nézte. Az ügyben eddig három embert, köztük két tizenhét éves fiatalt tartóztattak le.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport