A Barcánál folytatja a hatéves brazil Messi

2012.06.17. 12:06
Artur Mianinak Messi a sztár, nem Neymar. Ősztől a Barcelona akadémiáján játszik.

A brazil Messiként emlegetik a mindössze hat éves Artur Mianit, aki ősztől a Barcelona legendás akadémiáján, a La Masián mutathatja meg képességeit – adta hírül a brazil Globoesporte.

Az ifjú tehetség májusban próbajátékon járt a katalán klubnál, nővére regisztrálta őt a Barcelona honlapján. A család pénteken kapta meg az értesítést, hogy Artur átment a teszteken, így szeptembertől várják az akadémián, ahol korábban Xavi, Iniesta és a nagy kedvenc Messi is edződött.

A Sao Paulo-i Artur Miani ugyanis sokkal inkább az argentin Messi játékát kedveli, mint a brazil Neymárét, derült ki a tévériportból. A hatéves tehetség nem egyedül költözik Spanyolországba, a tervek szerint édesanyja is vele tart majd.

„Annyira büszke vagyok, a fiamat a világ egyik legjobb klubja igazolta le. Szinte hihetetlen, hogy a képességei lehetővé tették, hogy azon a helyen fejlődhessen, ahonnan olyan játékosok kerültek ki, mint Messi. Biztos vagyok benne, hogy fantasztikus élmény lesz ez neki" - nyilatkozott Miani édesapja.  • Hírek
  • Személyi kölcsön