Botond, Mózes
EUR 385,01 Ft
USD 369,37 Ft
12 °C
29 °C

Leukémiás a Diósgyőr 19 éves kapusa

2012.07.05. 10:30

Rakaczki Bencét egy hónapja kezelik a miskolci kórházban, írja a Nemzeti Sport. Az első kemoterápiás kezelésen már túlvan, azt jól viselte.

„Állandó hőemelkedéssel küszködtem, egyszerűen nem értettem, hogy nyáron mitől megy fel a lázam, gondoltam a klímától, a hideg üdítőtől, aztán fájt a lábam is" - mesélt a kezdetről a már az NB I.-ben is debütált diósgyőri kapus.

Rakaczki a kemoterápiáról is beszélt: „Kicsit tartottam tőle, de jól megúsztam, semmi rosszullét, semmi hányinger, semmi émelygés. Ezt majd megismétlik, aztán jön az újabb vérkép, és akkor lehet beszélni a további kezelésekről. Most azzal is biztatnak, hogy esetleg néhány napra hazaengednek. Jó lenne. Sok minden függ majd a kromoszóma- és a csontvelővizsgálat eredményeitől."

A fiatal kapus egyedül van a kórházi szobában, amikor tehette, az Eb-t is nézte. Mivel Barcelona-drukker, a spanyoloknak szorított. Kedvenc kapusa Valdés és Neuer.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek