Előd
9 °C
17 °C

Mancini: Miért húzta le a fejét Kompany?

2012.09.19. 10:05

A Manchester City majdnem bravúrt ért el Madridban, négy perccel a BL-meccs vége előtt még 2-1-re vezetett, a hatalmasat küzdő Real Madrid azonban a végére fordított. Az angolok olasz menedzser, Roberto Mancini érthetően nagyon bosszúsan nyilatkozott a meccs után.

"Nem csak azért nehéz megszólalni, mert veszítettünk, hanem azért is, mert négy perccel a vége előtt még mi vezettünk 2-1-re. Nagyon csalódott vagyok.”

Az olasz szakember szerint az első félidőben még jól játszottak, a másodikban már rosszul: „Sokkal több erő és bátorság kellett volna a végére. A Realtól ki le lehet kapni, de nem ilyen gyáván, ahogy mi játszottunk a végén.”

Cristiano Ronaldo győztes góljával kapcsolatban Mancini elmondta: „Láttam a gólt, fogalmam sincs, miért húzta le a fejét Kompany, bár még nem is kérdeztem tőle, miért tette.”

A folytatással kapcsolatban a szakember megjegyezte, hogy most már mindent el kell követni, hogy a csapat ne veszítsen így pontokat: „Öt meccsünk még hátra van a csoportban, nagyon fontos, hogy legyőzzük a Dortmundot otthon a következő fordulóban.”