Károly, Karola
-2 °C
4 °C
Index - In English In English Eng

Oscar tekerése vagy Isco bombája a szebb?

2012.09.20. 11:58
21 gól született a Bajnokok Ligája első csoportkörében. Három közül szavazhat a legszebbre.

A Bajnokok Ligájában első meccsén duplázó Oscar, a Bayern Münchenben egyre jobb formába lendülő Kroos és a Zenitnek kettőt vágó Isco is pályázhat a Bajnokok Ligája első csoportkörének legszebb góljára. Szavazzon, melyik volt a legszebb!

Chelsea - Juventus, Oscar

A 21 éves Oscar a nyáron érkezett a Chelsea-hez, első Bajnokok Ligája meccsén rögtön egy duplával nyitott, ráadásul a két gól között egy perc telt el. Az első még megpattant az egyik Juventus-védő lábán, de a másodikba már nem rondított bele egyik olasz sem, tökéletesen csavart a jobb felső sarokba, a labdaátvétellel két védőt is elküldött előtte (a videón 0:18-tól). A meccs 2-2-s döntetlennel zárult.

Bayern - Valencia, Kroos

Toni Kroosnak saját bevallása szerint jót tesz, hogy a csatárok mögött játszhat a Bayern Münchenben, ezt a Valencia elleni csoportmeccsen is bizonyította. A 76. percben a tizenhatos előtt kapta a labdát, megnézte magának a bal felsőt, aztán ki is lőtte 20 méterről (a videón 0:31-től). A tavaly döntős bajor csapat 2-1-re verte a spanyolokat.

Malaga - Zenit, Isco

A Malaga simán verte otthon az orosz Zenitet az első csoportkörben. A hazaiaktól Isco két gólt is rúgott. Az első kapufás találata is szép volt, de a 76. percben tizenhétről lőtt bomba (a videón 1:12-től) ennél is látványosabb volt, ezzel állította be a 3-0-s végeredményt a középpályás.

Melyikük rúgta a legszebbet?

  • 235
    Oscar
  • 48
    Isco
  • 18
    Kroos

A Bajnokok Ligája első fordulójában összesen 43 gót rúgtak a csapatok, három találkozón is öt gól esett.

A PSG Ibrahimoviccsal a soraiban 4-1-re verte a Dinamo Kijevet, a Real Madrid fordítva nyert 3-2-re a Manchester City ellen, a nagy rivális Barcelona pedig szintén hátrányból verte meg otthon a Szpartak Moszkvát 3-2-re.