16:00, December 02.
Ghána 0
Uruguay 2
al-Dzsanúb Stadion H csoport
16:00, December 02.
Koreai Köztársaság 2
Portugália 1
Education City Stadion H csoport
20:00, December 02. ÉLŐ
Szerbia 0
Svájc 1
974 Stadion G csoport
20:00, December 02. ÉLŐ
Kamerun 0
Brazília 0

A nejemmel jobban kijövök, mint Ramosszal

2012.10.03. 14:13

Cristiano Ronaldo-ügy után a jelek szerint a Sergio Ramos-ügyet is sikerült lezárni a Real Madridnál, legalábbis átmenetileg. José Mourinho részéről sincs harag, a csapat edzője kedd este nyilatkozott az ügyben a maga módján.

„A feleségemmel sokkal jobb kapcsolatban vagyok, mint Sergio Ramosszal vagy a többi játékossal, ehhez nem férhet kétség. Ugyanakkor Ramosszal jobb a kapcsolatom, mint azokkal az emberekkel, akiket nem ismerek, akikkel nem dolgozom együtt minden nap. Ramost kell megkérdezniük az ügyben. Nekem semmi bajom vele, egy profi játékos, ez minden" - mondta Mourinho, aki azt is leszögezte, a spanyol sajtóban elhangzott spekulációk egyáltalán nem befolyásolják a munkáját.

„Csak a munkámmal foglalkozom, semmi nem tereli el a figyelmem a győzelemről. Az, ami a klubon kívül zajlik, amit leírnak vagy beszélnek, sem engem, sem a játékosokat nem zökkent ki".

Sergio Ramos már kedd délelőtt igyekezett tisztázni helyzetét, és kijelentette, hogy kapcsolata a Real-edzővel jó, tiszta és őszinte. Nem azért vette sajátja alá lecserélt barátja, Özil mezét a Depor elleni bajnokin, hogy Mourinhót bosszantsa.

„Szeretnék tisztázni néhány dolgot, mielőtt még hazugságok látnának napvilágot. Mesut jó barátom, és megígértem neki, hogy az első gólomat ebben a szezonban neki fogom ajánlani. Jó a kapcsolatom Mourinhóval, minden döntését tiszteletben tartom, ő a legjobb edző" - írta Ramos Twitter-oldalán

Tegnap a barcelonai Sport.es arról írt, hogy a Mourinhóval összebalhézott Ramos akár el is hagyhatja a madridi klubot. A Chelsea állítólag 50 millió euróért vinné el a januári átigazolási időszakban.

A kapcsolat Ramos és a Real-edző között spanyol lapok szerint a Sevilla elleni vereség után romlott meg: a klasszis szülővárosában akart maradni, és később a keret után menni, ám ezt Mourinho megtiltotta. Ramos erre a háta mögött megjegyzést tett, de az valakin keresztül Mourinho fülébe jutott.

A Real Madrid szerda este az Ajax otthonában lép pályára a Bajnokok LIgájában. Ramost a két héttel ezelőtti BL-meccsen, a Manchester City ellen kihagyta Mourinho, a legutóbbi két bajnokin viszont már a kezdőben volt a spanyol válogatott játékos.  • Hírek
  • Hírek