Messi kétszer ugyanúgy verte át Casillast

2012.10.08. 14:31

Kétszer találkozott eddig a szezonban a Barcelona a Real Madriddal. Lionel Messi mindkét meccsen ugyanúgy talált be szabadrúgásból, Casillas egyszer sem ért oda.

Augusztus végén a Szuperkupa-döntő második meccsén, az első félidőben rúghatott szabadot Messi harminc méterről, a kapuval szemben. Casillas felállította a sorfalat, ő pedig a bal kapufa közelébe helyezkedett. A Barca sztárja a sorfal fölött erősen helyezett a kapu jobb oldalába, a Real-kapusnak nem volt ideje odaérni a lövésre.

A vasárnap esti bajnoki rangadón a 60. percben 1-1-nél jutott szabadrúgáshoz a házigazda Barcelona, a kaputól jobbra. A távolság nagyjából megegyezett, Messi valamivel hátrébb is tette le a labdát. Casillas a sorfal felállítása után ezúttal a jobb kapufa felé helyezkedett, de már nem állt ki annyira szélre, mint néhány héttel korábban. Az argentin támadó ismét a sorfal fölött ívelt erősen, most kapu bal oldalába vágódott a lövése.

Messinek a bajnokságban ez volt a nyolcadik gólja, ezzel a Clasicón szintén duplázó Cristiano Ronaldóval és az Atletico Madridban játszó Falcaóval holtversenyben vezeti a góllövőlistát.  • Tippek
  • Bankszámla