Vince, Artúr
-5 °C
2 °C
Index - In English In English Eng

11-esekkel röptették, majd büntették a Diósgyőrt

2012.11.16. 19:31

A házigazda Pápa egy hosszabbításban értékesített büntetővel mentett pontot a találkozót nyolc játékossal befejező Diósgyőr ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén, amelyen mind a négy gól tizenegyesből született.

Két nagy hazai helyzettel kezdődött a találkozó, ám a vendégcsapat egy büntető után megszerezte a vezetést, majd öt perccel később - szintén tizenegyesből - növelte előnyét. A félidő hátralévő részében a hazai csapat futballozott fölényben, de szépítenie nem sikerült.

A második játékrészben mindent egy lapra feltéve támadott a Pápa, amely előbb emberelőnybe került, majd a játékvezető még egy diósgyőrit kiállított, ekkorra pedig a hazaiak a meccs harmadik büntetőjével szépítettek. A hosszabbításban újabb piros lap villant, és következett az összecsapás negyedik tizenegyese, amelynek értékesítésével döntetlenre mentette a mérkőzést a Pápa.

OTP Bank Liga, 15. forduló

Lombard Pápa Termál FC-Diósgyőri VTK 2-2 (0-2)
----------------------------------------------
Pápa, 1500 néző, v: Iványi
gólszerző: Maric (61., 92., mindkettőt 11-esből), illetve Tisza (25., 30., mindkettőt 11-esből)
sárga lap: Présinger (24.), Sekour (44.), illetve Nagy T. (34., 55.), Elek (60.)
kiállítva: Nagy T. (55.), Gosztonyi (67.), Hanek (91.)

Pápa:
-----
Szűcs - Nagy S. (Benkó, 81.), Rodenbücher, Dlusztus, Présinger - Sekour - Quintero, Szabó O. (Arsic, a szünetben), Tóth B. (Horváth L., 68.) - Seye, Maric

Diósgyőr:
---------
Tajti - Vadász (Vági, 79.), Nagy T., Hanek, Gohér - Takács P., Fernando (Gal, 68.) - Gosztonyi, Elek, Bacsa - Tisza (Rudolf, 83.)