Vincze Ottó cáfolja, hogy miatta kezdődött a verekedés a jótékonysági futballtornán

2012.11.23. 20:06

A botrányba fulladt kispályás jótékonysági teremfutballtorna miatt adott ki péntek este közleményt Vincze Ottó, a Fradi, a Vasas és a Győr volt válogatott futballistája. Az első hírek szerint az ő szabálytalansága torkollott verekedésbe, ám ő ezt cáfolja.

„A mérkőzés végén kialakult helyzettel kapcsolatban határozottan visszautasítom azokat az állításokat, amelyek szerint miattam kezdődött a dulakodás. Mind a két csapat nagyon komolyan vette a meccset, ezért voltak keményebb összecsapások a játék során, de ezek nem lépték túl a megengedett szabályokat. A megjelent hírekkel ellentétben nem az én állítólagos belépőm után, hanem percekkel később alakult ki a sajnálatos feszültség a két csapat játékosai között" - írta Vincze a kommünikében.

A tornán a DVSC és az FTC öregfiúk csapatának játékosai mentek egymásnak a pestiek 6-5-ös vezetésénél. Vincze a Fradit erősítette.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla