Katalin
-1 °C
3 °C

Supka befejezte a Pécsnél

2012.12.04. 15:39

Az NB I.-es PMFC-Matias tulajdonosa, Matyi Dezső és a vezetőedző Supka Attila megegyeztek, hogy nem folytatják a közös munkát – írja a Bama.hu

A klub vezetője és az edző között az utóbbi hetekben megromlott a viszony, egymásra mutogattak a rossz szereplés miatt.

Az NB I.-et az ősszel 14. helyen záró pécsi klub vezetője november elején ment neki Supkának, aki a Siófok elleni 2-1-es győzelem után azt nyilatkozta, a játékoskeret nem alkalmas a lendületes, jó játékra. Matyi a bama.hu-nak erre reagálva azt mondta, az edző a bajnokság előtt alkalmasnak tartotta a keretet, hogy elérjék a kitűzött célokat.

A tulajdonos két héttel később még keményebben kritizálta a csapat játékát a Nemzeti Sportban. „Engem nem érdekel a helyezés. A hárompontos rendszerben pillanatok alatt fel- vagy letornássza magát egy csapat. Persze, hogy jó lenne kilépni a nemzetközi porondra, de én egyelőre beérném azzal is, ha az általam irányított klub közönségszórakoztató futballt játszana. Sőt, ha egyáltalán futballozna" – mondta.

A pécsiek négy győzelemmel, hét döntetlennel és hat vereséggel zárták az őszt, tizenhét meccsen csak tizenhét gólt rúgtak.

A klub közleménye szerint a szerdai, MVM-Paks elleni Ligakupa találkozón a szakmai stáb irányítja a csapatot