Taksony
-2 °C
3 °C

Neymar: Én nem tudnám azt, amit Kitti

2012.12.04. 13:00

A Red Bull Street Style, az akrobatikus futball nem hivatalos világbajnoki sorozatának idei női bajnoka, a magyar Szász Kitti, és a legjobb férfi, a japán Kotaro Tokuda fődíjként egy egyhetes brazil túrát nyert, São Paulóban Neymarral is találkoztak.

Vasárnapi a helyszínen látták a brazil bajnokság utolsó fordulójának rangadóját, a São Paulo-Corinthians meccset, utána találkoztak a játékosokkal, többek között Neymarral is, aki aznap kapta meg a brazil bajnokság legjobb játékosának járó Aranylabdát.

A két freestyle-os bemutatót tartott a futballistáknak. „Amit a labdával művelnek, az fantasztikus! Mély benyomást tettek rám, én nem tudnám utánuk csinálni!" - áradozott róluk Neymar.

Szász Kitti az olaszországi Leccében szeptemberben nyerte meg a Red Bull Street Style 2012 nemzetközi döntőjét, jelenleg ő a freestyle foci nem hivatalos női világbajnoka.

A freestyle fociban két játékos vív egymással párharcot, felváltva 30 másodpercre kapják meg a labdát, ez alatt az idő alatt mutathatják be mozgássoraikat. A párharcok három percig tartanak, a zsűri a játékosok teljesítményét labdakezelés, kreativitás és stílus alapján értékeli.