Fábián, Sebestyén
1 °C
7 °C

Supka nem hagyja kirúgni magát Pécsről

2012.12.07. 14:06

Supka Attila és menedzsere nem fogadta el a pécsi labdarúgóklubnak a megbízási jogviszony felbontására tett ajánlatát, így a vezetőedző 2015. június 30-ig szóló szerződése továbbra is érvényben van.

Minderről Matyi Dezső, az élvonalbeli klub tulajdonosa számolt be sajtótájékoztatóján, hozzátéve, a trénernek azt ajánlotta fel, hogy a neki járó összeget havonta, részletekben fizeti ki, ám mivel ő egyben szeretné megkapni a járandóságát, visszautasította azt.

A tulajdonos ezek után jelezte, hogy a kialakult helyzet miatt a vezetés úgy döntött, létrehozza a vezetőedző felett álló szakmai igazgatói posztot a csapatnál. Azt még nem lehet tudni, hogy ki tölti majd be az új szerepkört, ám Matyi Dezső szerint még a téli felkészülés kezdete előtt megoldódik a kérdés.

A sajtótájékoztatón Supka Attila is jelen volt, aki elmondta, hogy a kialakult helyzetet mind saját magára, mind Matyi Dezsőre nézve méltatlannak tartja, ám a helyzet megoldása a jogászokra vár. Elárulta, hogy már kapott egy értesítést, miszerint fel van mentve a munkavégzés alól, így nem is igazán érti, miért kellett megjelennie a tájékoztatón.

A klub kedden közölte, hogy közös megegyezéssel felbontja az edző szerződését, miután a csapat 17 forduló után a 14. helyen áll az OTP Bank Ligában.