Emma
-2 °C
6 °C

Tüntessék ki Ferdinand támadóját

2012.12.11. 12:46
A chelsea-s Ashley Cole családja jól szórakozott a Manchester United–Manchester City-rangadón megdobott Rio Ferdinand sérülésén. A futballista anyja kitüntetné a dobálózó szurkolót.

„Annyira örülök, hogy valaki pofán dobta Rio Ferdinandot egy érmével, amikor meg akarta csókolni a mezét. Egyenesen a szeméhez! Megmentette a napomat" – írta a Chelsea-ben játszó Ashley Cole testvére, Matt Cole az egyik közösségi oldalon a botrányos véget ért Manchester City–Manchester United-rangadó után, melynek végén egy pénzérmével dobták meg a MU-védőt.

Egy órával később a futballista anyja, Sue Cole is csatlakozott. „Tüntessék ki azt a szurkolót" – szólt hozzá a bejegyzéshez.

A Mirror megkereste Cole asszonyt az ügyben, de ő tagadott mindent, azt mondta, fogalma sincs, ki írt a nevében a közösségi oldalra. Nem sokkal később törölték a bejegyzést.

A Cole-család még a Johny Terry elleni rasszista vádak miatt került összetűzésbe Ferdinandékkal. Rio Ferdinand öccse, Anton Ferdinand tavaly azzal vádolta meg a chelsea-s John Terryt, hogy rasszista megjegyzéseket tett rá. A bíróságon később Ashley Cole kiállt csapattársa mellett, emiatt Rio twitteren szólt be a játékosnak. Később mindketten azt nyilatkozták, jóban vannak, a két csapat októberi találkozóján kezet is fogtak egymással.

Ashley Cole édesanyja nem először hozta kellemetlen helyzetbe fiát. November elején egy közösségi oldalon azt írta, fia a Paris Saint-Germain ajánlatát fogadja majd el, miután nem tudott megegyezni mostani klubjával.

A 3-2-s Manchester United-győzelemmel zárult bajnokin Rio Ferdinand a 92. percben ünnepelte Van Persie gólját, amikor a lelátóról megdobták, szemöldöke felszakadt. A vérző játékosra egy pályára berohanó Manchester City-szurkoló is rá akart rontani, de a hazaiak kapusa, Joe Hart elrángatta a drukkert. A pénzbobálót nagy erőkkel keresi a rendőrség, és az angol szövetség is nyomoz.