Virgil
0 °C
3 °C

A PSG listája: Guardiola, Mourinho, Wenger

2012.12.15. 10:04
A francia Le 10 Sport úgy tudja, a PSG tulajdonosai novemberben három nagynevű edzőt is megkörnyékeztek.

A lap szerint első jelöltjük a Barcelona korábbi sikeredzője, Pep Guardiola volt, a második a Realt irányító José Mourinho, a harmadik az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger. A befutó a szezon végén vehetné át a párizsi klub irányítását, ahonnan Carlo Ancelotti edzőt és Leonardo sportigazgatót is elküldenék.

A tárgyalások után a Real Madrid edzője, Mourinho maradt a favorit, aki azóta állítólag már személyesen is találkozhatott a milliárdos tulajdonossal, Tamim Bin Hamad Al Thanival, hogy a részletekről egyeztessenek.

A portugál szakembert az angol lapok a Manchester Cityvel hozták szóba korábban, azt írták, az angol bajnok kispadja sokkal vonzóbb számára, mint a PSG-é.

Mourinho távozásáról a spanyol lapok is egyre többet írnak, a portugál tréner viszonya a játékosokkal és a klub vezetőségével sem felhőtlen. A Celta Vigo elleni kupavereség után az edző több játékos teljesítményét is keményen kritizálta, de neveket nem akart mondani.

A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez pénteken hangsúlyozta, továbbra is bízik Mourinhóban, akit a világ legjobb edzőjének tart.