16:00, December 01.
Horvátország 0
Belgium 0
Ahmad bin Ali Stadion F csoport
16:00, December 01.
Kanada 0
Marokkó 0
al-Tumama Stadion F csoport
20:00, December 01.
Japán 0
Spanyolország 0
Kalifa Nemzetközi Stadion E csoport
20:00, December 01.
Costa Rica 0
Németország 0

Mourinho: Majd a folyosón megbeszéljük, te szar

2012.12.16. 11:03

A Real Madrid edzője a címben szereplő szavakkal reagált a Rádió Marca újságírójára, aki beszámolót közölt a Real öltözőjében zajló állapotokról, írja a spanyol Sport. Már hónapok óta közismert, hogy a Realnál számos konfliktus kialakult az idén. Kezdődött Cristiano Ronaldo bejelentésével, hogy szomorú a klubnál, majd egymás után estek ki a csontvázak a szekrényből. Nyilvánosságra került Casillas és Ronaldo, majd Casillas, Ramos és Mourinho közötti ellentétek, és már nyíltan arról cikkeznek a lapok, hogy Mourinho az év végén elhagyja a klubot másokkal együtt.

A Marca újságírója arról kérdezte Mourinhót, hogy igazak-e a pletykák, amelyek szerint Silvino Louro kapusedző előtt nem beszélnek a játékosok, mert őt tartják Mourinho kémjének. Erre Mourinho azt mondta, ő és a játékosai a világ élvonalához tartoznak, míg az újságíró az újságírás legaljához, csak egy darab szar. Mourinho ezután mindennek elmondta Anton Maenát, antimadridistának, antimourinhóistának, az ellenségüknek, akit csak a negatív dolgok érdeklik. Mourinho szerint mint Real-vezetőnek meg kell adnia a tiszteletet az újságírónak, de ha egyszer nem lesz a csapat edzője, az utcán vagyis a folyosón megbeszélik a történteket.

Mourinho azt mondta, van három fekete báránya az öltözőben a játékosok között, a többiekkel elégedett. A hétközi kupavereség után ezekről a játékosokról azt mondta, csalódott bennük. A Real Madrid-saga folytatódik.  • Tippek
  • Hírek