Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Barbara, Borbála
-6 °C
4 °C

Mourinho is jobbulást kívánt Vilanovának

2012.12.22. 14:56

José Mourinho is jobbulást kívánt a rákkal operált Barcelona edzőnek Tito Vilanovának, pedig a két  tréner nem ápol egymással túl jó kapcsolatot. Vilanova csütörtöki műtétje óta jobban van, és már elhagyhatta az intenzív osztályt, sőt szombaton már a kórházból is kiengedték.

Mourinho nem szívesen beszélt arról, hogy együttérzését fejezte ki. „Nem szeretek arról beszélni, hogy mit csinálok a magánéletemben. Ha fel is hívtam őt, vagy nem, ha írtam neki, vagy sem, ha beszéltem is Vilanovával, vagy nem, ez személyes ügy. Nem kommentálom."

A tény az, hogy a kollégánk bajban van, és én ugyanolyan vagyok, mint bárki más. Azt gondolom, hogy ebben a helyzetben mindenki ugyanazt kívánja, Titónak és családjának. Mi most mindannyian együtt vagyunk, azok is akiknek közük sincs a futballhoz vagy ez egészségügyi kérdésekhez. De remélem, hogy mindenki számára megnyugtatóan zárul majd az ügy.

A Real Madrid–Barcelona-ellentét miatt az edzők sincsenek jó viszonyban. Mourinho egyszer még a tettlegességig is elment, 2011 augusztusában a Clasico után Vilanova szemét nyomogatta.