Zsófia
15 °C
23 °C
Index - In English In English Eng
Sport

Európa bajnokság 2012

Blogok

Sakkmester
LIVE! - 12:00 - 2019 FIDE World Cup - Khanty-Mansiysk, Russia - 09-10 - 10-04 - A második körtől magyarok nélkül
   A verseny honlapját ITT éred el  A harmadik kör első játszmáiban hét parti dőlt el kilenc döntetlen mellett - kisebb meglepetést keltett Duda : Andrejkin, Alekseenko : Harikrishna,  Vitiugov: Karjakin elleni diadala -  5:2 re verték a fehérek a feketéket - ebben a hét partiban garantált a kiélezett küzdelem - a "kilencek" közül is lesznek néhányan akik nem óhajtanak harc nélkül átevezni a rövidített  játszmákba -  ------------- Vészesen fogy a mezőny - már csak 12 nemzet fiai vetélkednek a KO VK megnyeréséért, illetve a döntőbekerülésért - a ma táblához ülő 16 párosból hárman is azonos nemzetbeliek - az oroszok (12-en) két táblán, a kínaiak és az azerbajdzsániak 1-1 táblán kerülnek szembe egymással - az oroszok egy tucatnyian, a kínaiak öten, az amerikaiak és az azerbajdzsániak hárman-hárman, az indiaiak ketten adják a "tömeget" - de adják-e a minőséget? - vagy a "szinglik", a páratlanok körében rejtőzik-e a végső győztes? - Az iráni Firouzja, a lengyel Duda, a holland Giri, a francia Vachier-Lagrave, az örmény Aronyan, a vietnami Le, netán a német Nisipeanu lépi le a mezőnyt? Minden nap közelebb visz a válaszhoz - addig is lehet tippelgetni és drukkolni.
USAracing
Kyle Busch: A leghülyébb, kib*szott kérdésekre kell válaszolnom újra és újra
Rowdy szerint szánalmas, hogy olyan versenyzők is lehetőséget kapnak a NASCAR királykategóriájában, akik már az alacsonyabb szériákban sem tudtak felmutatni komolyabb eredményeket.
9 Nyíl
Gerwyn Price szépen bedarálta a hétvégét
Hosszú nap volt a vasárnapi, és a végére két kiváló dartsos került a döntőbe.
Katarzis nélkül
Papírforma
Néha úgy gondolom, hogy egy félmaratonról már nem igazán tudok mit írni.
Raiders
A szezon hátralevő részére kiesett a Raiders elsőkörös védője
Johnathan Abram a hétfő esti mérkőzésen lejátszotta élete első profi találkozóját de mint kiderült sokáig ez lesz az egyetlen találkozója.