Sport

Európa bajnokság 2012

Blogok

Sakkmester
LIVE: 16:45 - A szuper: Norvég sakkverseny - Norway Chess 2024 - A világranglista vezetővel: Carlsennel, a világbajnokkal: Ding Lirennel - A világbajnokjelölti mezőny négy prominensével: Firouzjával, Caruanaval, Nakamurával és Pragg-gal
      Sokkban a sakkvilág: Ütésváltások és meglepetések a norvég Elit Tornán! A sakk világában is kinyílott a pofonláda - és nem is akárhogy! A harmadik fordulóig kellett várni, hogy szenzációs eredmények szülessenek, és a váratlan fordulatok sorra következzenek! Kik kapták az első nagy pofont? Nem más, mint a világranglista-vezető Magnus Carlsen és a világbajnok Ding Liren! Igen, jól olvastad: a két sakkóriás az utolsó két helyre csúszott vissza - És ki tündököl most a trónon? Az ifjú csodagyerek, az alig 18 éves indiai sakkmatador, Praggnanandhaa! Ez a tehetséges fiatalember nemcsak hogy leiskolázta Carlsent, de jelenleg ő vezeti a versenyt! Fabiano Caruana a második,Hikaru Nakamura a harmadik helyen - Kedves sakkszeretők, készüljetek fel! Drukkoljatok kedvenceiteknek, és élvezzétek a sakkvilág legnagyobb csatáit!.
Tommy autosport
Most hétvégén lesz a WRC Szardínia rally
Pénteken kezdődik és vasárnapig tart a 2024-es rally világbajnokság aktuális fordulója a Rally Italia, azaz a Szardínia rally mely a versenynaptár hatodik idei helyszíne.
RallyeDream
Duna Rally 2024, 3. forduló eredményei
A rallysimfans szervezésében és a SMARTZILLA által támogatott Magyar Virtuális Rally Bajnokság harmadik fordulója Veszprém környékén került megrendezésre.