Hedvig
4 °C
15 °C

Torresnek csak edzésen sikerül a rabona

2012.06.14. 12:27
A spanyol támadó már fájdalmas góltalanságának akar véget vetni az írek ellen.

Fog-e az íreknek gólt lőni?

Ami Torresnek a spanyolok legutóbbi edzésén sikerült, az a mérkőzésen még kevés lesz, de a videó alapján kiderül, hogy a Chelsea csatára valójában nem felejtett el futballozni, csak valami miatt ez a meccseken nem derül ki.

A spanyolok kézilabdakapus edzésén Fernando Torres az alapvonalról adta középre a labdát úgy, hogy a jobb lábával a bal mögött adott be. A labda szép ívet bejárva megy el a kapu előtt, ha egy másik Torres érkezett volna, be is fejeli.

A rabona nem egyszerű, kivitelezése komolyabb technikai tudást igényel, ugyanakkor még azoknak is sikerülhet, akiket nem technikás futballjukról ismerünk. Legutóbb, az Eb előtt, a lengyel kapus Szczesnytől láthattuk, amint gólt szerez belőle. Szczesny ezen annyira meg is lepődött, hogy el sem hitte, csak tátott szájjal fordult körbe, hogy valaki más is látta-e, amit művelt.

Torresnek az esti írek elleni meccsen lesz alkalma ismét bizonyítani. A hírek szerint del Bosque a legutóbbi, csatár nélküli taktikát feladva Torrest most a kezdőbe szánja.

Szavazzanak, Torres ma szerez-e gólt!