Torres a spanyol Eb-keretben

2012.05.21. 19:41

Fernando Torrest is behívta bő keretébe Vicente del Bosque, a június 8-án kezdődő lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságra címvédőként készülő spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Torres az utóbbi időben - gyenge formája miatt - kimaradt a szakvezető keretéből, de a Chelsea Bajnokok Ligája-győzelme után most ismét meghívót kapott.

A világbajnok együttes hétfőn 21 játékossal kezdte meg felkészülését a kontinensviadalra, s most ez a keret egészült ki a BL-döntőben szerepelt Chelsea két spanyol futballistájával, Torres mellett ugyanis Juan Mata is meghívót kapott. A spanyol együttesben egyelőre nem szerepelnek a pénteki Spanyol Király Kupa-döntőben érdekelt FC Barcelona, illetve Athletic Bilbao futballistái, ezért a szakvezető csak vasárnap nevezi meg azt a 23 labdarúgót, akikkel harcba száll az Európa-bajnoki cím megvédéséért.

A spanyolok szombaton Szerbiával, május 30-án pedig a Koreai Köztársasággal játszanak felkészülési mérkőzést Svájcban, majd a főpróbát Sevillában tartják június 3-án, Kína ellen. Az Eb-n majd az olaszokkal, az írekkel és a horvátokkal szerepelnek azonos csoportban.

 


  • Hírek
  • Hírek