Vendel
4 °C
15 °C
Index - In English In English Eng

Mourinho: Nem ütöttük meg a Real szintjét

2013.02.03. 13:34

A Real Madrid Cristiano Ronaldo öngóljával kikapott az edzőváltáson áteső Granadánál, amely így a 15. helyre vágtatott előre. Huszonkét forduló után megmaradt a Real tizenötpontos hátránya a vezető Barcelonával szemben.

José Mourinho kritikus volt, de csak részben menekült a kifogások keresésébe. „Ha jól játszva nyerünk, az a játékosok érdeme. Ha bukunk, az edző felelőssége. Granadában nem ütöttük meg a Real Madrid szintjét, ezért én vagyok a hibás. Az első félidőben borzalmasak voltunk, kapura sem lőttünk, a másodikban az bosszantott, hogy megvoltak a helyzeteink, mégsem tudtunk egyenlíteni” - jelentette ki.

Persze azt sem hagyhatta ki, hogy a szerdai El Clasico után a Barcelona egy nappal többet pihenhetett, mert csak vasárnap este lép pályára Valenciában.

„Néhányan fáradtak, mert a Barcelona ellen kihajtották magukat. De azok is fáradtan mozogtak, akik nem is játszottak, vagy csak keveset voltak pályán a hétközi kupameccsen” - mondta.

Sergio Ramos eltiltása után most tért vissza, di Maria is eltiltását töltötte, Coentrao is most kapott lehetőséget. (A sérüléséből visszatérő Marcelót csereként küldte pályára) Modric ezúttal sem tudta magával ragadni társait, pedig szerdán csak félóra jutott neki. Kakát ugyanakkor a keretbe sem nevezte a portugál szakember.