Márk
13 °C
28 °C

Balotelli akkora lesz, mint Ibrahimovic

2013.02.04. 19:10

Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke elragadtatva beszélt a vasárnap két góllal bemutatkozó Mario Balotelliről, és a csapat fiatal támadósoráról, melynek játéka a Barcelonára emlékezteti.

Galliani az Udinese ellen 2-1-re megnyert meccs után áradozott Balotelliről, illetve a vele kiegészült csatártrióról, mellyel kapcsolatban külön kiemelte, hogy nagyon fiatalok: Balotelli, Stephan El Shaarawy, Mbaye Niang együtt 60 évesek.

„Igazi klasszisjátékos. Nekünk nem Messink van, hanem Szuper Mariónk, aki akkora lesz, mint Ibrahimovic" - folytatta a méltatást Galliani, majd hozzátette, ő biztos abban, hogy a csapat támadósora miatt évekig nem kell aggódnia a Milannak. (Ibrát nyáron adták el a PSG-nek.)

Massimo Allegri vezetőedző szintén dicsérte Balotellit, emellett azonban jelezte, félti, mivel túl nagy nyomás nehezedik rá.

„Mario még csak 22 éves, rengeteget fog még fejlődni. Ugyanakkor technikailag és fizikailag is rendkívüli képességei vannak, és azt hiszem, a Milanban a csúcsra érhet" - nyilatkozta a szakember.

Az Udinese elleni meccset a milánóiak a ráadásban kapott büntetővel nyerték meg, amivel kapcsolatban Allegri elismerte, hogy a játékvezető jogtalanul ítélte meg nekik.