György
14 °C
24 °C

A Liverpoolnak kellett volna Dzsudzsák

2013.02.05. 23:59

Dzsudzsák Balázst télen le akarta igazolni a Liverpool, de a Dinamo Moszkva megakadályozta a transzfert. Az orosz klub sportigazgatója, Dmitrij Galjamin azt mondta, azért nem mentek bele az üzletbe, mert a Liverpool csak kölcsönbe akarta a magyar szélsőt.

„Valóban érkezett egy ajánlat a Liverpooltól Dzsudzsák kölcsönvételére, de a megvásárlására azonban nem. Mivel a kölcsönadás számunkra nem opció, ezért azonnal le is zártuk az egyeztetéseket" – idézi a Nemzeti Sport Galjamint .

A futballistáról január 17-én már meg is írták, hogy egy év után otthagyta a Dinamót és aláírt a Livepoolhoz.Ezt azonban menedzsmentje gyorsan cáfolta.

A sportlapnak a futballista korábban nem indokolta meg, miért nem mehetett a Premier League-be, de azt megerősítette, megkeresték az angolok. „Erről azonban nem mondhatok többet, nem az én tisztem. Bocsánat, annyi mégis kikívánkozik belőlem, hogy bár idehaza már sokan leírtak, a jelek szerint néhány tekintélyes külföldi klubnál még hisznek bennem" - mondta Dzsudzsák az interjúban.